Tuinrealisaties Vierstraete

Wij laten uw droomtuin werkelijkheid worden!

Tuinaannemer Mattias Vierstraete

Ik ben opgegroeid in de agrarische sector; mijn ouders hadden een landbouwbedrijf. Het buitenleven is dus altijd al een onderdeel geweest van mijn leven, waardoor ik over heel wat nuttige ervaring beschik. Na mijn opleiding tot tuinaannemer was ik klaar om mensen te helpen bij de realisatie van de tuin van hun dromen.

Ik volgde een opleiding tot tuinarchitect zodat ik met u kan meedenken over de tuin van uw dromen. Ik werk samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde onderaannemers om topkwaliteit te garanderen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, technieken en materialen in de tuinsector, woon ik geregeld vakbeurzen bij.

Totale tuinprojecten met garantie op succes

Een tuin is meer dan enkel en alleen planten en bloemen op de juiste plaats. Het gaat om een totaalbeleving waar esthetiek, functionaliteit, sfeer en comfort samenkomen. Onze totale tuinprojecten, waarbij alles tot in het kleinste detail is uitgewerkt, zijn vandaag erg in trek.

Maar u kunt evengoed bij ons terecht voor afzonderlijk tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Kortom, alles wat nodig is voor een gezonde, mooie tuin!

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat niks aan het toeval over:

Uw droomtuin werkelijkheid maken?

Scroll naar boven